Zonnebrillen groothandel

  • Een groot en bijna allesomvattend assortiment
  • Advies op maat
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Home » Zonnebrillen groothandel

GCC Retail Service uit Den Bosch is dé zonnebrillen groothandel voor supermarkten en tankstations. Bij ons bestelt u gemakkelijk, snel en voordelig uw nieuwe zonnebrillen en tal van andere producten, waarna wij ze direct uit voorraad bij u afleveren. 

Dé zonnebrillen groothandel voor supermarkten en tankstations

GCC Retail Service uit Den Bosch levert allerlei non-food voorraden aan voor supermarkten en tankshops. Zo zijn wij ook al jaren een zonnebrillen leverancier voor beide typen ondernemingen. Bij onze groothandel koopt u verschillende soorten zonnebrillen, zoals: 

  • Sportzonnebrillen
  • Heren zonnebrillen
  • Dames zonnebrillen

 Deze soorten zonnebrillen worden door ons in elk gewenst aantal geleverd. Hierbij heeft u de keuze uit diverse kleuren en modellen. U profiteert bij ons bovendien van een zeer scherpe prijs en een snelle levering direct uit voorraad. Hierbij maakt het niet uit hoeveel zonnebrillen u wenst en hoeveel van elke soort u er wenst. Naast leverancier van zonnebrillen, zijn wij ook leverancier van onder andere smeermiddelen, speelgoed en lampen. Ook voor standaard tankstation producten, zoals motorolie, ruitenwisservloeistof en autopoetsproducten kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over de producten waarmee u uw assortiment het best kunt uitbreiden. Wij kunnen u als leverancier en groothandel van diverse merken zonnebrillen persoonlijk advies geven.  

Plaats meteen een bestelling bij ons als professionele leverancier van zonnebrillen

Om direct een bestelling te plaatsen, kunt u het contactformulier invullen op onze website. Binnen één werkdag nemen wij dan contact met u op om de precieze details te bespreken. Uiteraard kunt u ook al uw vragen en opmerkingen kenbaar maken via dit formulier. Hiervoor kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0416 – 383 387.  

 

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de diensten die GCC Retail Service als dealer van Carpoint in Nederland levert? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0416 – 383 387

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele categorieën uit ons assortiment

Technisch onderhoud


Bekijk ons onderhoud

 

Was en poets producten


Bekijk was en poets producten

Telefoon Toebehoren


Bekijk onze telefoon toebehoren