Olieproducten

  • Een groot en bijna allesomvattend assortiment
  • Advies op maat
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Home » Olieproducten

Bent u op zoek naar een groothandel die olieproducten als motorolie kan leveren? GCC Retail Service uit Den Bosch heeft als groothandel met de beste service verschillende smeermiddelen in het assortiment, waaronder smeermiddelen en motorfietsolie. Wij zijn een servicegroothandel die graag bij onze klanten langskomt om de voorraden bij te houden. GCC Retail Service begon ooit als groothandel van non-food producten aan benzinestations, zoals automaterialen en smeermiddelen, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een groter assortiment. GCC Retail Service onderscheidt zich vanwege de snelle levering, zodat u er zeker van bent dat de olieproducten altijd op voorraad zijn.

De professionele groothandel die verschillende olieproducten levert

Groothandel GCC Retail Service uit Den Bosch biedt een breed aanbod aan van motorolie voor zowel voertuigen als motorfietsolie voor scooters en motors. Wij bieden als groothandel een breed assortiment aan in smeermiddelen voor motoren:

  • Motorolie: wij beschikken over diverse synthetische motorolie voor een tal van voertuigen. Het is verstandig om kwalitatieve motorolie te gebruiken, omdat goede motorolie minder brandstof verbruikt en de motor verslijt minder snel.
  • 2-stroke motorolie: deze motorolie is voor de bescherming en smering van vervoersmiddelen met een 2-takt motor. Denk hierbij aan waterscooters, boten, brommers en motors. Omdat bij 2-takt motors olie en benzine tegelijkertijd verbranden, verbruiken de voertuigen veel olie en daarom is goede olie van belang.
  • 4-stroke motorolie: deze olie is geschikt voor voertuigen met 4-takt motoren, waaronder boten, brommobielen en motorfietsen. In vergelijking met 2-takt motoren mengt 4-stroke motorolie niet met benzine, waardoor de olie minder snel vervangen hoeft te worden.

De motorolie, smeermiddelen en andere olieproducten worden bij de groothandel tegen een aantrekkelijke prijs verkocht en in iedere gewenste hoeveelheid. Dit is ideaal wanneer u slechts een aantal liter wenst of juist een grote hoeveelheid.

Meer dan enkel een groothandel voor olieproducten

GCC Retail Service heeft als groothandel veel meer te bieden dan enkel motorolie, motorfietsolie en andere olieproducten voor een benzinestation. Zo leveren wij onder andere diverse autotoebehoren, onderhoudsproducten voor uw auto, speelgoed en zonnebrillen. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u graag klant worden van GCC Retail Service? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0416 – 383 387.

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de diensten die GCC Retail Service als dealer van Carpoint in Nederland levert? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0416 – 383 387

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele categorieën uit ons assortiment

Technisch onderhoud


Bekijk ons onderhoud

 

Was en poets producten


Bekijk was en poets producten

Telefoon Toebehoren


Bekijk onze telefoon toebehoren