IJskrabbers

  • Een groot en bijna allesomvattend assortiment
  • Advies op maat
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Home » IJskrabbers

IJskrabbers kunt u niet genoeg hebben in uw tankshop of supermarkt, u weet ten slotte nooit wanneer het weer een omslag maakt en het gaat vriezen. Uw klanten zullen gegarandeerd een ijskrabber nodig hebben bij hevige vorst. Zorg er daarom voor dat uw voorraad altijd aangevuld is. De medewerkers van groothandel GCC Retail Service uit Den Bosch ondersteunen u hierbij graag!

Bestel ijskrabbers in onze online shop

Om uw tankshop zo volledig mogelijk uit te rusten, schakelt u natuurlijk de ondersteuning van een professional in. Bij GCC Retail Service uit Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in de distributie van diverse auto accessoires en -benodigdheden. Bovendien komen onze deskundige medewerkers zelf bij u langs om de voorraden bij te houden. De goederen worden in overleg opgeschreven en uitgeleverd. Zo weet u zeker dat uw voorraad altijd aangevuld is en uw klanten nooit misgrijpen wanneer zij ijskrabbers nodig hebben. Op deze manier hoeft u uw tijd niet meer geheel te steken in voorraadbeheer; dit wordt voor u gedaan!

Bestel eenvoudig uw winterproducten

Naast ijskrabbers zijn er natuurlijk nog diverse andere producten die bij uw klanten gewenst zijn in de wintermaanden. Wij hebben daarom onder andere antivries dekens en De-Icer in ons assortiment. Bent u op zoek naar een artikel wat zich niet op onze website bevindt? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht is dit voor u te bestellen of hebben wij een passend alternatief voor u. U bereikt ons via het telefoonnummer 0416 – 383 387 of ons online contactformulier. Wij denken graag met u mee.

 

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de diensten die GCC Retail Service als dealer van Carpoint in Nederland levert? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0416 – 383 387

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele categorieën uit ons assortiment

Technisch onderhoud


Bekijk ons onderhoud

 

Was en poets producten


Bekijk was en poets producten

Telefoon Toebehoren


Bekijk onze telefoon toebehoren