Groothandel knuffeldieren

  • Een groot en bijna allesomvattend assortiment
  • Advies op maat
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Home » Groothandel knuffeldieren

Bent u op zoek naar een groothandel voor knuffeldieren? GCC Retail Service uit Den Bosch biedt een groot aantal aan non-food producten aan voor tankstations en supermarkten. Iedere hoeveelheid wordt bij ons snel en tegen een scherpe prijs geleverd. Bekijk onze mogelijkheden!

Uw groothandel voor de leukste knuffeldieren

Tal van non-food producten worden door GCC Retail Service uit Den Bosch groot verkocht aan onder meer supermarkten en tankstations. Zo zijn wij door de jaren heen ook uitgegroeid tot een groothandel voor knuffels. Onder meer de volgende soorten knuffels zijn bij ons in grote aantallen aan te kopen:

  • Beren
  • Honden
  • Draken

Als groothandel bieden wij de laagste prijs voor de leukste knuffeldieren. Doordat wij de meeste producten op voorraad hebben, zijn wij u binnen een zeer kort tijdsbestek van dienst. Heeft u een groot aantal knuffeldieren binnen korte tijd nodig? Geen probleem, wij staan voor u klaar!

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Voor het plaatsen van een bestelling vult u eenvoudig het contactformulier op onze website in. Wij nemen vervolgens contact met u op. Ook als u vragen of opmerkingen heeft kunt u die kenbaar maken via dit formulier of belt u naar het telefoonnummer 0416 – 383 387. Groothandel GCC Retail Service levert, naast knuffeldieren, ook diverse andere producten, zoals lampen, aanstekers en smeermiddelen. Ook hierbij bieden wij een snelle service. 

 

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de diensten die GCC Retail Service als dealer van Carpoint in Nederland levert? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0416 – 383 387

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele categorieën uit ons assortiment

Technisch onderhoud


Bekijk ons onderhoud

 

Was en poets producten


Bekijk was en poets producten

Telefoon Toebehoren


Bekijk onze telefoon toebehoren