De-Icer

  • Een groot en bijna allesomvattend assortiment
  • Advies op maat
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Home » De-Icer

Grootverpakkingen aan De-Icer bestelt u natuurlijk bij een betrouwbare partner. GCC Retail Service uit Den Bosch is totaalleverancier van non-food en is gespecialiseerd in het bevoorraden van tankshops en andere ondernemingen. Met de ondersteuning van ons als groothandel weet u zeker dat u altijd voldoende voorraad heeft!

Bestel uw De-Icer en meer eenvoudig online

In de wintermaanden is De-Icer een veelgevraagd product om bestuurders veilig op weg te laten gaan. Het is daarom ook aan te raden om uw De-Icer altijd op voorraad te hebben. U weet natuurlijk nooit wanneer de temperatuur toch net voldoende is gezakt, waardoor het is gaan vriezen. Bij GCC Retail Service uit Den Bosch verkopen wij deze antivries in grote getalen, zodat u altijd voldoende in huis heeft. Wij vinden het belangrijk om servicegericht te werken. Daarom komen wij graag bij uw tankshop of supermarkt langs om uw voorraad te controleren. Goederen worden in overleg opgeschreven en uitgeleverd. Alles is tevens per stuk te leveren.

Veilig op weg met onze producten

Naast De-Icer verkopen wij tevens ruitenwisservloeistof en antivriesdekens. Zo gaan uw klanten onder elke weersomstandigheid veilig de weg op. Heeft u een vraag over onze producten of dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via het 0416 – 383 387 of vul ons online contactformulier in. Onze professionals vertellen u graag meer.

 

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de diensten die GCC Retail Service als dealer van Carpoint in Nederland levert? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0416 – 383 387

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele categorieën uit ons assortiment

Technisch onderhoud


Bekijk ons onderhoud

 

Was en poets producten


Bekijk was en poets producten

Telefoon Toebehoren


Bekijk onze telefoon toebehoren