Antivriesdeken auto

  • Een groot en bijna allesomvattend assortiment
  • Advies op maat
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Home » Antivriesdeken auto

Wanneer de koude wintermaanden er weer aan komen, is het prettig om een antivriesdeken in de auto te hebben. Geef uw klant een ruime keuze en koop deze in bij GCC Retail Service uit Den Bosch. Wij zijn officieel dealer van Carpoint, hét merk op het gebied van autoaccessoires en automaterialen. Dit zijn bijvoorbeeld was- en poetsmiddelen, maar ook hebben wij verschillende antivriesdekens voor in de auto in ons ruime assortiment, waarin u ook vele andere producten vindt.

Dé groothandel voor bijvoorbeeld de antivriesdeken voor in de auto

Met ons grote assortiment, waarin producten van bekende merken zoals Holts, Simoniz en Unilight zijn opgenomen, heeft u een ruime keuze aan producten waarmee u als eigenaar van een tankshop uw klant mee kunt verrassen. Ons aanbod loopt uiteen van allerlei accessoires voor in de auto, zoals een antivriesdeken, maar ook verschillende andere artikelen, zoals zonnebrillen, autogereedschap en zelfs speelgoed! Wij zijn dan ook dé leverancier wat betreft non-food artikelen voor vele tankstations en supermarkten.

Wij komen u regelmatig bevoorraden

Als groothandel op het gebied van non-foodproducten voor supermarkten en tankstations bieden wij een complete service. Zo komen wij u bijvoorbeeld regelmatig voorzien van nieuwe antivriesdekens en andere (winter)producten die handig zijn in de auto. Wij helpen u dan graag met het samenstellen van een zo optimaal mogelijk assortiment. Wilt u een bestelling doorgeven of heeft u vragen, vul dan een contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor belt u naar 0416 – 383 387.

 

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de diensten die GCC Retail Service als dealer van Carpoint in Nederland levert? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0416 – 383 387

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele categorieën uit ons assortiment

Technisch onderhoud


Bekijk ons onderhoud

 

Was en poets producten


Bekijk was en poets producten

Telefoon Toebehoren


Bekijk onze telefoon toebehoren